Sportlovet är slut och jag är skoltröttare än någonsin?

Tusen saker att göra i skolan, har ingen ork till det och bryr mig knappt längre heller. Borde ha pluggat till ett prov på torsdag men har istället internetshoppat så kontot hamnat på 0. Nästa vecka åker jag ner till Ungern med beste klassen, kommer bli intressant. Jag taggar lite lagom hur eller hur, för när vi sedan kommer hem är det bara 4 veckor skola och sedan påsklov. Vadå råkat trycka på snabbspolning? Äh, livet leker, orken finns inte alltid där men det gör lyckan. Så en puss bjuder jag på, PUSS.

Starships were meant to fly, hands up and touch the sky

Taggar väldigt många timmar i bilen imorgon, mums?

5 snygga brudar @my place tonight


Alla hjärtans dag

God mat, bio ("En gång i Phuket" som ni måste se!!) och världens stiligaste grabb gjorde min tisdag. Du är så jäkla bra♥

Sjukt

Efter mycket om och men har mina kära här hemma börjat inse att jag faktiskt är sjuk, JAG ÄR SJUK men ingen tror mig. Blir sjuk två gånger om året, höst och vår. Var hemma idag och stannar i sängen imorgon med. Det värsta är väl ändå att man måste ställa klockan på halv 8 för att ringa och sjukanmäla sig? Äh sovit halva dagen så lär väl inte somna riktigt än, eller kanske för är ju som sagt SJUK. Men imorgon kväll ska jag iallafall vara frisk då det faktiskt är alla hjärtans dag. Mys!

HAHHAHAHA NI MÅSTE HÖRA

Hvorfor har du på deg hatt?


What difference does it make?

Händer inte allt för mycket i mitt liv just nu förutom snö, skola och plugg. Ångest är överskattat men den smyger sig fram iallafall, ska försöka göra något åt högen med böcker idag, fast brudarna kommer snart och dom är ju roligare hihi.

RSS 2.0