Älgsaffari

I söndags fyllde Oskars morfar hela 81år och han ville på älgsaffari med tyskar villet var riktigt häftigt. Trodde inte älgar var så jäkla stora som dom faktiskt är och tack vare Emmy fick man ett antal goa skratt, vi fick även lära oss att hornen är håriga och har blodkärl och att man inte ska ta i stängsel utan att läsa på skylten.. Oskar pussa även en älg, de ni;)


8 juni

Igår firades grabben med tacos, marängswiss, öl, wi och bra folk. Idag står pizza och togan på kvällens schema, gissa vilka som ska in i dimman? Grattis på 19års dagen älskling<3


Klappat och klart

Jag är helt jävla klar med skolan, alla arbeten, prov, inlämningar, rubbet, ALLT. Alla betyg är satta förutom av svärfarn som jag vet betyget av och jag har höjt mig i fyra ämnen vilket jag inte alls hade förväntat mig. Jag är så jävla nöjd med mig själv och hur det gått när man ser på dexter hur jäkla mycket man faktiskt klarat. Den där jävla franskan som var min största motgång och hur jag faktiskt gled genom samhällsprogrammet inriktning ekonomi med två utökade kurser och hyfsade slutbetyg. Jag är nöjd, mamma är stolt och min pojkvän tappade hakan. Fyfan vad jag är nöjd. Om jag kunde så skulle jag ge mig själv en bamsekram. Puss Karin du är värd det här.

RSS 2.0