Somebody that I used to know

But you didn't have to cut me off
Make out like it never happened and that we were nothing
And I don't even need your love but you treat me like a stranger and that feels so rough
I guess that I don't need that though now you're just somebody that I used to know

1 8 J Ä V L A Å R

Min 18årsdag spenderades tillsammans med min älskade familj på en fantastisk plats, älskar er så förbaskat mycket. Kunde inte fått en bättre början på mitt myndiga liv. Eller jo, om mina tre bästa skulle varit med för er saknar jag. However, BIG LOVE.

THE WORLD


Miryam


VILL DÖ

Tarmarna har vridit sig, fml!!!!!!!!

Aicul

It's kinda ironic, always a fool.

Lovely


The sun is on my side


LIVE your life

Allt i skolan är klappat och klart, ni förstår inte den känslan! Livet leker och snart är det frihet som kommer ta upp min tid i veckorna. Take care förihelvete! Och en god jul får man ju önska:)

 


Tacos+bowling med Bowlejandra och Bowlner

Först 10kg tacos och sedan ungefär lika många poäng mot de beste bowlingbrudarna. Galet rolig kväll:')

 


22:26

Efter skolan åt jag och Simme på Subway, mumma! Åkte sedan vidare till mina grandparents för smörgåstårta, (sushi..? som inte passar in men som är jävligt gött) och prinsesstårta. Saknat dom och träffar dom alldeles för sällan.. Har iallafall haft en riktigt trevlig kväll, men imorgon är det företagsekonomiprov vilket betyder att jag får börja plugga nu heh! PUSS

Tidig födelsedagspresent

Igår kväll fick jag öppna ett väldigt avlångt paket, var nämligen en jättestor världskarta som jag alltid velat ha på väggen för att pricka av vart jag varit och vart jag vill i framtiden. Taaaaaack (värld)ens bästa!!

JULBORD

Strax stryr bilen mot en kväll med mat och vänner! Blir trevligt, även om jag bara äter prinskorv, potatis och ketchup, jul som påsk..

*


SOLIDARITET

Kom ihåg, DET LÖSER SIG ALLTID.

Utvecklingssamtal

Precis hemkommen från ett utvecklingssamtal på en och en halv timme, ovanligt. Nu ska jag ägna hela denna onsdagskväll till mitt muntliga nationella prov i svenska b som går av stapeln imorgon, wish me luck!

23:19

Tumblr_lvg01b67kn1ql3alfo1_500_large

Min bästa fyller 18 idag! Skoja 17 ju:***

Jag älskar dig


Lördag söndag måndag

Styrde bilen mot Moa & Co. på lördag kväll, resten av helgen spenderades med Papa George Kaplan. Mumma!:)

 


Svalkar vinden

Praia-summer-transparencia-favim.com-223588_large

Nattinnefotboll 2011

Hemma efter en riktig rolig kväll. Vi var tre lag i gruppen och kom två, helt okej då jag är en usel målvakt (men mitt lag var ju självklart bäst). Sjukt halt ute med så skippade cykeln och åkte bil, kanske till och med så att det kommer någon snö snart? Nä va. Tummen upp på den tredje december!


Hard work work

Nu blir det att träna med Lockan, mummaaaa!

1 december

Precis fått i mig en smoothie och ligger i sängen och myser. Börjar 12, slutar halv 3. Skööönaste. Vet fortfarande inte vad jag känner för min nya phonie så lägger upp denna random bild så länge. PUSS

RSS 2.0