Första doppet!

Drog ut till Händelöp på kvällen för grillat, jordgubbar och ett första dopp. Dyker man i innan man känt på vattnet så går det alltid för sig..

Känner ingen ånger

Kvällen hos Lovisa var riktigt grym! Idag har jag städat, eller gjort ett försök iallafall. Imorgon är det jobb som gäller och på lördag är det mycket planerat. Men nu ska jag se på This is England-serien som är hur bra som helst.

Bilderna nedan är först på mig för att visa hur ljust det är ute halv 4 på morgonen. Den andra är på den jag älskar mest av allt som åkt ner till Kroatien-Bosnien för att spendera sommarlovet där (en månad..) och även om hon fortfarande kommer skina lika ljust så kommer jag faktiskt att sakna den där ängeln. Duso moja ljepo♥

@Lovisa 28/6 011


18årsfest i efterskott!

Bästa Lovisa fyllde 18 den 18 juni (hihi) vilket inte riktigt firats ordentligt så det ska vi ordna till ikväll! Vi ska ju som sagt köra tills hälften av oss ligger däckade under brudens studsmatta eller hur var det? KYSSAR


Midsommar 011

Årets midsommarfirande började med jobb, dock kompenserade grabben det genom att ge mig världens goaste frukost med en massa nyplockade jordgubbar och smoothie! Kvällen bestod av grillning med dom jag tycker om mest och sedan avslut i Loftahammar (första och sista gången jag besöker det "samhället"). Sitter nu i Simons kalsonger och ska snart krypa ner under täcket där han ligger och rappar.. PEACE


Grattis världens bästa

Du är alldeles för bra, tack för att du är du. Jag älskar dig♥

Ändrade planer

Igår blev det istället pizza och spöregn, vilket inte var helt fel det heller! Finns inget mysigare än regn, om man inte behöver gå ut dvs. Idag står Nor på schemat, eller skrivet kanske för hon står ju inte på ett schema precis. Roligt ju? Nej. Ikväll bär det av till Simon som jag måste pussa på innan han drar till Öland (utan mig då jag jobbar) men planerna är redan ändrade och det lär bli minst lika kul som Öland! Peace

De beste

Gud vad vi har kul tillsammans :') Monika drog precis för att fira Natalija som fyller år idag, grattis gumman:* Och senare ska vi ta en walk och snacka planer inför sommaren, lycka på det!

Storstädning på g

Eller s, varför säger man på g när det finns 27 andra bokstäver? Senare ska jag träffa en bunt solstrålar vilket ska bli extra mysigt i detta gråa och regniga väder. Och det blir vad man gör det till, right?


So random

Jag tycker det är komiskt att två personer antyder att jag gjort något (som dom själva inte ens har argument för) som jag och många andra vet att jag verkligen inte gjort. Det enda som får mig att bli så jävla sårad är när jag ser någon jag älskar tvivla på mig tack vare en jävla lögn. Allt är ju löst, men damn vad mycket onödigt skit det har varit på vägen haha. Jag orkar inte lägga energi på detta längre men är fortfarande nyfiken på att veta hur denna lögn ens uppstod men får väl släppa den tanken. Ja gud vad livet leker men ta hand om varandra för i helvete. Och om ni inte bor i Västervik keep it that way, det är skitsnackets huvudstad :DDD

SOMMARLOV

Tror inte jag fattat det än men fyfan vad skönt! Skolavslutningen spenderades först ute hos Erik och senare hos Hj. Kvällen var riktigt lyckad tills man gick mot löga, ovanligt? Haha crazy vad saker och ting kan bli så random, aja kvällen slutade alldeles för sent på en båt, värkande fötter imorse men det var bara att pallra sig upp för idag var min första jobbdag, sleten som fan men haft skitkul så nu kan inte sommaren bli annat än den bästa!

Words can't explain what you mean to me


"När den här kursen är slut ska jag supa bort varenda ord jag lärt mig"

Sitter och pluggar på min franskakompletering som jag har imorgon. Fyfan vad skönt det ska bli att slippa franskan, så många gånger jag gråtit för detta jävla språk, gud vad jag kommer vara lycklig imorgon.

-

But I never meant to hurt you, this is a lesson learn
I hate that I let you down and I feel so bad about it
And I hate that I made you think that the trust we had is broken

TOGA 10/6 011

Mår som man förtjänar. Kvällen igår var riktigt rolig heeeh. Imorse när man skulle hem skämdes man ju lite lagom, nej jag söp inte igår :))


Chris Medina - What are words
Basshunter - Fest i hela huset
Veronica Maggio - Satan i gatan
Bad Meets Evil - Fast line
The Lonely Island - Jack Sparrow
Kati Wolf - What about my dreams
Jedward - Lipstick
Chords - Luckiest man alive
Nicki Minaj - Girls fall like dominoes
Blue - I can
Jessie J - Nobody's perfect
Jessie J - Who you are
Jimmy Ruffin - What becomes of the brokenhearted
Lionel Richie - Say you, say me
Jenifer Lopez feat.Lil Wayne - I'm into you
Pitbull feat.Ne-Yo - Give me everything
Snoop Dogg feat.David Guetta - Sweat
Lady Gaga - Judas

Two big things kvar till friheten

Kompletering i franska steg 4 och matematik b, sedan har jag lov, ett välförtjänt sista sommarlov innan jag far ut i världen. Peace på den!

Memories for life


Grillning i bynn


Jag lever fortfarande,

jag har bara zero time. Mycket nu dom sista veckorna men snart är det sommarlov, snart! Hänt otroligt mycket kul under detta minilov men ska inte avslöja mer då jag har masssa bilder som måste upp tillsammans med den informationen. Nu ska jag lägga mig bredvid världens bästa pojkvän och somna till The big bang theory. PS, min bästaste Monika är hemma, kärlek.

Jag lever

även om det inte verkar så ehe. Bor hos Simon för tillfället, Erik har kommit hit från Karlskrona och vädret är nästan för bra! Ska inte klaga, ska lägga mig i hammocken och njuta, ikväll lär vi sova på balkongen och bilder kommer när jag kommer hem till min kamerasladd vilket betyder typ på måndag. Take care era snygga jävlar, kyssar!

6 månader ♥

I love you so deeply, I love you so much
I love the sound of your voice, and the way we touch
I love your warm smile, and your kind, thoughtful way
The joy that you bring to my life, everyday
I love you today, as I have from the start
And I'll love you forever, with all of my heart


Klasskväll 1/6


Segersgärde 30/5RSS 2.0