UTGÅNG

Monika är äntligen tillbaka från Italien, äntligen 18år och ikväll ska vi fira. Saknat ihjäl mig efter kvinnan och nu kan inget gå fel! Ikväll är det vi fyra som ska dansa hela hela natten, fyfan vad kul vi kommer ha som alltid. Nu ska vi äta glass och tagga. Kyssssar!!

Första grillningen för i år

Finns inget bättre än grillat. Igår var vi hos Oskar och åt grillat, drack gott och skrattade mycket. Vidare ut i bynn och slutade tillsist hos Jesper. Bästa kvällen på längee. Lycka!

25/4 2012

Värsta jag varit med om i mitt hittills levda liv och jag har aldrig känt mig så svag och hjälplös, aldrig velat dö, hoppa ur min kropp, ösa i mig smärtstillande och svimma för att tappa medvetandet så mycket som jag velat idag. Smärtan dövar mina tankar och jag har aldrig varit så rädd. Tackar pappa som alltid ställer upp i alla lägen, mina bästa vänner och Oskar som tagit hand om mig idag. Nu ska jag hålla om min grabb medan jag ger långfingret åt familjecentralen.

Livet, livet, livet

Jaa ni, livet är inte särskilt lätt att definiera (förutom att man förhoppningsvis föds, lever och dör) men mitt liv just nu är rätt körigt. Skolan tar bokstavligt talat livet av mig och jag känner endast stress, ångest och trötthet dygnet runt. Samtidigt mår jag bättre än någonsin och det gör det hela lite komplicerat då jag valt att ha roligt framför hard work. Ska bli bättre på att vara duktig igen och försöka att kämpa på, det är ju trots allt bara 8 veckor kvar tills studenten och friheten men det känns på något underligt sätt längre bort än någonsin. Man ska leva i nuet men för stunden handlar allt om imorgon, nästa måndag, nästa vecka, nästa månad. JAG ORKAR INTE (jo).

Lilllllllördag

Blir club9 med gänget ikväll, galet najs! XOXO


En tisdag i lovsmak

Körlektion, fas A, Johanna, Olivia, PA, fika, övningsköra, bio, Gustav, Affe, Oskar, torinopizza, Kalle, Claes och Andy. Åh vad jag är lycklig.

En tisdag i lovsmak

Började morgonen med körlektion och fas A, vidare till Johanna med Olivia för PA och gignatiskt mycket fika, övningsköra, bio med Gustav, Affe och Oskar, torinopizza och Kalle och grabbarna. Åh vad jag är lycklig.

Två steg närmare körkort?

Haft två körlektioner denna vecka, 8.20 och 10.30 (båda alldeles för tidigt så är helt slut). Går dock himlans bra och känner att det flyter på nu. Även avklarat både fas A och B nu på två dagar så känner mig ändå lite produktiv (till skillnad mot den gigantiska skolhögen som sakta men säkert håller på att falla). PUSS

Min Spotifylista

Hittat så jävla mycket bra musik dom senaste dagarna och man blir ju alltid lika lycklig. Nicki Minaj tar hem priset! Brukar alltid uppdatera låtarna här men har aldrig tid längre så länkar min Spotifylista - ☊ My one and only istället för de som vill ta del av lyckorus. Kyssarrrrrr!


Påsklov

Äntligen en veckas ledighet från lektioner som byts ut mot plugg. Har dock haft en grym start med påskmiddag hos mig med girlsen, grabben och la familia. Vidare till Gamleby för påskmiddag även där hos Oskar och nu hemma igen för PA med Lockner och Ollan. Grabbarna sitter framför tvn och ser Alcatraz, sugen som fan så drar mig nog in dit en sväng. Förövrigt har jag en körlektion bokad 8.20 imorgon, hur tänkte jag? XOXO

RSS 2.0