Instagram - Moreaus

Här över ser ni mitt namn på instagram, verkar helkul. PUSS

Det snurrar i min skalle

Vad skulle man göra utan musiken? Kärlek till mina hörlurar som ger mig ett sådant taggande. Idag har jag (tro det eller ej) skrivit in mig på körskolan så, NU KÖR VI.

"Varför lever vi?"

En av alla de frågor min mamma tvingades svara pass på när jag var knatte. Känner väl lite för att ställa frågan igen men som den tur hon har så far hon till Sälen imorgon. Imorgon väntar iallafall en ynka lektion och sedan börjar helgen med grymt umgänge dygnet runt och invigning av krogen på lördag. Kommer bli gaaalet och taggade det är vi kan jag lova!!

Kärlek till att det är fredag och att bilen är tillbaka


19/1

Eftersom det är sista veckan på höstterminen så innebär det att vi inte har särskilt många lektioner. Håltimmarna denna vecka har varit väldigt oschyssta men idag lyckades vi uttnyttja hålan riktigt bra genom att äta kinabuffé. Mummaaaaa.

18/1

Bortbjuden på 20årsfest på lördag med ett tema i stil med "Girls gold, boys silver" men varken jag eller Oskar har något i garderoben som är i närheten av guld eller silver så i onsdags tog vi tag i problemet och drog kortet på Brothers & Sisters. Taggar lördag nu!!

Bamboo tattoo 13/1


Thailand 1-14/1 2012


Thailand 16-31/12 2011


SVENSK MARK

Äntligen hemma. Nyduschad, allt uppackat och med mig själv i min egen saknade säng. Ska försöka få upp lite bilder imorgon för nu ska jag sova, LOVE.

How did you know, cause' I never told

http://www.youtube.com/watch?v=YWK6dQOdri0&ob=av2e

Don't hate on me

Vet att jag är usel på att blogga men har mina skäl, finns viktigare saker i mitt liv just nu och för en gångs skull skiter jag fullständigt i skolan och allt som får mig att känna mig illa till mots. Jag mår bra, så himla bra och är med människor jag älskar och jag lovar att jag ska bättra mig med inläggen, men inte nu, inte än.

Ni var dom första, men det kommer komma tusen till


Nu börjar det likna något

Njuter av livet, mår så himla bra.

2011 - CHECK

Som mina vänner vet så har jag världens sämsta minne, men ska försöka att sammanfatta år 2011: Jag har varit i ett förhållande med någon jag verkligen älskar, jag har gått ut 2:an, jag har haft sommarjobb i en reception på en camping, jag har cyklat och gått från Västervik till Gamleby med brudarna, jag har övningskört till Linköping, jag har åkt med pappa, Simon, Monika och Jc till smultronstället i Söderköping för den obligatoriska och gigantiska glassfrosseriet, jag har klippt av mitt långa hår och färgat det svart för att jag förlorade ett vad, jag har rest till Thailand, fyllt 18år, jag har fått en laptop, en iphone som jag sa att jag aldrig skulle köpa men som pappa köpte iallafall, jag har sytt upp en balklänning, tatuerat mig, fått ett ärr i pannan när jag och Mohammed skulle "campa", varit med i Småland-Blekinges distriktslag (i basket för dom som inte känner mig), spytt hos Erik men vilken kväll!, festat i Oskarshamn utan André..?, varit lycklig och olycklig, köpt en massa converse, bytt sovrum, haft barngympa, tränat pass för första gången i mitt liv, såg idol hos Erik med ett skönt gäng och hade sjukt jävla kul, pga min klippning så försvann min älskade snelugg, varit i Estland med Simon, åkt färja för första gången, fick stå i mitten på skolfotot, haft hur mycket som helst i skolan, lärt mig mycket på religionskunskapen och fått en väldigt biffig Rafal. Nu orkar jag inte komma på med och tror heller inte att ni ens läst ner hit men however, nu kommer 2012 med mycket beslut som ger väldigt mycket ångest men det ordnar sig alltid! Biglove.

RSS 2.0