Onsdag torsdag fredag

Onsdagen är avklarad och efter imorgon är det bara en kort fredag och sen helg. Ja jag tänker så men det går jäkligt fort nu, veckorna flyger förbi och jag vet inte om jag ska skratta eller gråta. Är så mycket man ska hinna med men det ska gå, det gör det alltid! Livet leker och jag är lycklig. Momsan är fortfarande sjuk men på topp iallafall, väldigt underhållande. Jag är nästan frisk.. Åh vill träna, känner det både på humöret och orken, kom igen nu! Peace.

Arbeten efter arbeten, 14 veckor kvar

Prov i rättskunskap, marknadsföringsrapport, filosofihemtenta, turismprov, arbete i internationell ekonomi, bokrecension i engelskan, uppgifter i rättskunskap, diktanalys i svenskan, rapport och slutarbete i PA, innan påsklovet, skjut mig? Och då ska vi inte tala om efter lovet då det både är PM i geografi, turismarbete, marknadsföringsprov, svenskaredovisning av diktanalys OCH matteprov, bara veckan efter lovet. Kulkulsuperkul:)

Lördag "morgon"

Grabben är och köper frukost, ikväll hörde jag fest? Är på bättringsvägen, hoppas på att vara helt frisk i veckan. Hur mycket som helst i skolan. Vårkänslor, andra känslor, är lycklig, olycklig. Livet var det ja, är såhär det ska vara va?


My world

Jag älskar andra kulturer, språk, religioner, människor, länder. Alltid haft en dröm som jag hoppas går i uppfyllelse inom en snar framtid!! Åh när jag tagit studenten vill jag inget annat än att försvinna härifrån.

Hittills: Grekland, Danmark, Thailand, Oman, Tyskland, Frankrike, Egypten, Storbritannien, Skottland, Turkiet, Estland, Ungern.

Sjuk IGEN

Var sjuk för tre veckor sedan och kände mig näästan helfrisk i Ungern. Är nu stenförkyld och näsan rinner som ett vattenfall. Varför? Är ALDRIG sjuk annars. Jäkla skolångest som satt sig på immunförsvaret. Nä mysigt att sätta livet på chillmode, även avklarat livets första körlektion idag. Skönt att vara igång. Snorig puss!

14 mars

Finns inte ord♥
Ungern, Budapest

Vill bara ta studenten och slippa umgås med människor som är ytliga, falska och äckliga, vissa visa det bättre än någonsin, är så sjukt trött på den här klassen. Det positiva är väl att man längtade ihjäl sig efter dom bästa och när jag väl steg av bussen och mötte bästa vännerna, Oskar och mamma, ahe inte varit så lycklig på länge♥

RSS 2.0