Livet blir inte alltid som man tänkt sig

Kommer ni ihåg vad ni gjorde den 14 februari, hur länge sedan det var? Det är exakt 9 månader sen det datumet och precis så lång tid insåg jag att det tar för ett barn att bli till, skapas och födas. Idag är det 9 månader sedan jag och Oskar bestämde oss för att vi passade ihop perfekt (även om det från första kvällen kändes såå rätt).

Det var tisdagen den 14 februari 2012, alla hjärtans dag, och vi hade ätit på stan och jag var så jävla nervös och så kär och stolt att jag fick hålla den där killens hand, han var den snyggaste jag någonsin sätt och jag kunde inte sluta titta på honom i smyg. Det var snö och mörkt i viken och vi gick ute, kommer precis ihåg vad vi hade på oss och vilken parfym vi hade och vad vi åt och vad vi drack och hur bra jag mådde. Månaderna har bara flygit förbi och vi har skrattat, gråtit, sovit, bråkat, ätit, pratat, men främst har vi bara haft så jävla många bra stunder tillsammans. Han är den rätta för mig, jag är den rätta för honom. Vi passar så jävla bra ihop och vi har alltid så himla kul, åt och med varandra. Vi älskar varandra till månen och tillbaka och det känns som vi känt varandra i en evighet, vi vet allt om varandra och har aldrig älskat någon så mycket som jag älskar honom. Men saker dör ut och visst ibland finns det inte känslor eller glöden kvar eller man får veta saker som man inte visste. Jag tror människor ibland växer ifrån varandra efter ett tag, man liksom var inte ämnade för varandra. Det är trist och jag har varit med om det. Det är inte alltid fel på den ena eller den andra, det liksom bara finns inget där längre. Den känslan är oerhört jobbig och att sluta ett förhållande när man inte längre är kär är nästan jobbigare än att den man är kär i gör slut. Så tänk på det, skynda aldrig på något, låt det ta sin tid. För då, då blir det så himla mycket bättre. Ibland bara vet man.
 
Jag vet. För vi lät allt bara rulla på och vi blev kärare än någonsin och det fanns bara där, det. Jag kommer aldrig i hela mitt liv sluta älska den här grabben trots motgångarna som uppstått/kommer uppstå och jag tänker vara med dig i alla svåra och lätta tider helhjärtat, alltid finnas där för dig och alltid alltid vara din. Det känns som att jag aldrig kommer tröttna på dig och allt känns fortfarande så nytt och jag blir bara kärare och kärare i dig för varje dag som går. Även fast jag är här, och du är där, vi är så jäkla gjorda för varandra. Tänker gå dom där jävla 9 månaderna med en del av oss i magen en vacker dag. Jag älskar dig över allt annat Oskar, du är min bästa vän och pojkvän. Hur ofta sker det? Livet blir inte alltid som man tänkt sig, men mitt liv blev så mycket bättre, och med dig. Tack för att du finns och det kommer vara du och jag föralltid eller som han sjunger i vår sång "jag är din tills du hittar någon bättre". ♥

Första bilden på oss. Mitt hjärta dunkade ohälsosamt fort, fjärilar i magen, kär och var på Lisas 20-års fest. Och min bara min. Finaste.

KOMMENTARER✫
Sent by: You're boy!

Älskar dig! Du är det mest perfekta man kan önska sig i livet! <3

2012-11-14 @ 18:13:17

Kommentera inlägget here:

Your name sweetie:
Remember you?

E-postadress: (publiceras ej)

Din blogg:

Dina tankar:

Trackback
RSS 2.0