Första morgonen

John börjar runt kl.05.00-17.00, han jobbar som chef på ett företag som med en enklare förklaring gör asfalt till vägarna och sedan kommer han hem och tar hand om gården (kor och får) till kl.20.00 varje dag. Ps. När ni ser bilderna senare på huset, lägg en tanke på att John har byggt hela huset själv!

Michelle äger tillsammans med hennes syste Joelene, ett bemanningsföretag som rekryterar sjuksköterskor, undersköterskor, behandlingsassistenter etc. inom vård och båda är själva sjuksköterskor i grunden och har egna skift inklusive hand om företaget som förresten har sitt kontor här i huset (ska lägga upp bilder på hela huset i veckan). Michelle har skift några dagar i veckan då hon inte är på kontoret eller hemma med Lauren, idag har hon ett mellan kl.08.00-20.00 vilket betyder att jag fick hoppa in redan andra dagen, vilket verkligen inte gör mig något!
 
Alarmet startade kl.07.40, upp och klä på sig, väcka Lee, få honom påklädd, göra frukost (te och flingor), äta, packa ner hans lunchlåda och till sist följa med honom ut till skolbussen som kommer ca 09.00 precis utanför huset och han går i skolan till kl.14.00. Lee är verkligen underbar, smart och ordentlig, verkligen en bra kille och är väldigt härlig att prata och umgås med!

KOMMENTARER✫

Kommentera inlägget here:

Your name sweetie:
Remember you?

E-postadress: (publiceras ej)

Din blogg:

Dina tankar:

Trackback
RSS 2.0